CERAMISCH CO VAN GUANGXI BEILIU ZIYANG, .LTD

hoge vervaardiging en de uitvoer - kwaliteit Porcelainware 

 

 

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

GUANGXI BEILIU ZIYANG CERAMIC CO,.LTD

Van goede kwaliteit Ronde Vaatwerkreeksen voor verkoop
Van goede kwaliteit Ronde Vaatwerkreeksen voor verkoop
Deze dingen gebeuren – en wij weten u ZEER hard voor ons hebt geprobeerd. weet dat u een goede partner voor deze lijn bent – zo allen is goed.

—— Beck.c

Ik vergeet u niet. Voor de antidumpingsbelasting, denk ik niet het zal worden geannuleerd. als zo, kom ik u met Franse champagne zien.

—— F.K

Ik ben online Chatten Nu

GUANGXI BEILIU ZIYANG CERAMIC CO,.LTD

1 2 3 4 5
GUANGXI BEILIU ZIYANG CERAMIC CO,.LTD GUANGXI BEILIU ZIYANG CERAMIC CO,.LTD GUANGXI BEILIU ZIYANG CERAMIC CO,.LTD GUANGXI BEILIU ZIYANG CERAMIC CO,.LTD GUANGXI BEILIU ZIYANG CERAMIC CO,.LTD
de steekproeven tonen ruimte Workshop1 workshop2 workshop3 workshop4

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SZYCB
Aantal werknemers : 1~400
Jaarlijkse omzet : 1-4000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

 

Was CERAMISCH Co van GUANGXI BEILIU ZIYANG, .LTD sinds wordt gevestigd in 2007.Based in Beiliu, GuangXi-provincie, het bedrijf dat de vervaardiging en hoogte - de producten van het kwaliteitsporselein uitvoert. Na de ontwikkeling van 11 jaar, heeft het bedrijf USD overschreden 2,00 miljoen verkoop in 2017.We een goede reputatie in onze dienst en kwaliteit heeft. Onze fabriek heeft de uitvoerrechten en FDA (Food and Drug Administration) en toegekende ISO9001 (het Certificaat van het Kwaliteitssysteem) in handen.

 

wij hebben een professioneel buitenlandse handelsteam, omvatten Onze hoofdreeksen de reeksen van het porseleindiner, dinerplaten, nu kom en Mok, cup&suacer de verfraaide waren van het op-glansporselein. Waarborgend hoge productkwaliteit, verzekeren wij een sterke leveringscapaciteit en de volledige de uitvoerdiensten. Wij houden zijn productieprincipe ‚nieuwer, beter, waarde, kwaliteit‘ om het Porselein van de hoge normrang voor het leven van mensen te produceren.

 

De cliënten rond de wereld genieten meer dan van 100 producten en het beroemde productenmerk met inbegrip van: De westelijke reeksen van het Stijlvaatwerk; Oosters Stijlvaatwerk; Theestel; Hotel & Restaurantwaren; giftwaren en Familie Microware. De keus materiële, unieke modellering, het nieuwe overdrukplaatje, en de superieure kwaliteitsproducten zijn hoogst geprijst en evaluatie door de cliënten.

 

oprecht met alle over de hele wereld cliënten zou willen samenwerken om de internationale porseleincultuur samen te ontwikkelen.

 

 

 

Contactgegevens
GUANGXI BEILIU ZIYANG CERAMIC CO,.LTD

Contactpersoon: Mrs. vicky

Tel.: 86-+86-775-6330698

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)